2016-07-02 00:37:32• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - A párjával teljes az egyetértés

Napi horoszkóp július 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Nagyon sok feladat és felelősség nyomja a vállát. Meg kell tanulnia nemet mondani a jelentéktelen dolgokra. Ha sok a gondja és néha előveszi egy kis fejfájás, érdemes önvizsgálatot tartani. Ma pihenjen sokat, a délelőtti órákban feküdjön ki egy kicsit napozni!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma szerencsésen kisiklik minden kétes konfliktus, veszekedésre hajló helyzetből. Ez azért is van, mert most különösen jókedvű, és ezzel összefüggésben extra toleranciával is bír. Hálás lehet önnek a párja!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma szüksége lehet a tisztánlátására, mert olyan magánéleti esemény van készülőben, ami hosszú távon megváltoztathatja az életét. Erőtartalékai is kimerülőben vannak, többet kellene pihennie!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Most elgondolkodhat azon, hogy mit is akar az életben, hogyan akarja szervezni a jövőjét. Mindegy, hogyan dönt, a helyes utat fogja választani. Ez a nap vidám, de nagyon is produktív lesz!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Legyen egy kicsit türelmesebb! A mai napot ingerült hangulatban kezdi, mert nem minden úgy alakul, ahogy azt előre eltervezte. Ne aggódjon, néha épp a tévutak lehetnek célravezetők…

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Sok elintéznivalója akad, ezt lehetőleg minél gyorsabban kellene elvégeznie, utána pedig tervezzen változatos programokat. Sport, mozgás a friss levegőn, jót tenne önnek. A párjával teljes az egyetértés!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma nehézségekbe ütközhet a félreértések tisztázása. Valahogy, minél többet beszél róla, annál inkább csak belezavarodik. Tegye félre egy kicsit a gondokat, ráér később is elrendezni a konfliktusokat, inkább élvezze a nyarat és a szabadnapot!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Az ön közelében ma mindenki jól érzi magát. Jó hangulatban kezdi a napot. Oka is van rá, nagy eseményeknek lehet ma tanúja. Talán azonnal észre sem veszi, de később rá fog jönni, hogy elkezdődött valami az életében. Ismeretség, új látásmód, hobbi…

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A mai napon hajlamos lehet a túlzásokra. Legyen az nagybevásárlás, szórakozás, vagy bármilyen, pénzzel, befektetéssel kapcsolatos dolog. Figyeljen az értékeire, mert a bolygók kisebb anyagi veszteséget jeleznek!

Bak: XII. 22. - I. 19. 
Ön nehezen nyílik meg mások előtt. Pedig ma, ha őszintén beszél az érzéseiről, végre elérheti, hogy megbecsüljék és odafigyeljenek önre. Egy családi program most különösen nagy örömet szerezhet önnek!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Régóta foglalkoztatja egy gondolat, amit most végre lehetősége lesz beváltani. Legyen az egy új hobbi, vagy sportág, amit ki szeretne próbálni, ma alkalma lesz rá. Az este szerelmes hangulatban telik, töltse kettesben a párjával!

Halak: II. 19. - III. 20.
Itt az ideje a rendrakásnak, kívül-belül, a lakásában éppúgy, mint a lelki életében. Este olyan meghívást kaphat, amire végképp nem számított. Feltétlenül menjen el! Ha ön egyedülálló, ma beköszönthet az életébe a szerelem!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: